Εορταστικό, Αποκριάτικο – Ψυχαγωγικό, Διαδικτυακό πρόγραμμα από το Δήμο Μονεμβασίας

Ο Δήμος Μονεμβασιάς και αυτές τις Αποκριές, ασφαλώς, φρόντισε για εσάς και τα παιδιά σας! Εξασφάλισε την Διασκέδαση και την Ψυχαγωγία σας και την Χαρά των Αποκριάτικων Γιορτών! Ένα Εορταστικό, Αποκριάτικο – Ψυχαγωγικό, Διαδικτυακό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια!   Πατήστε εδώ για το ζωντανό πρόγραμμα!  
Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Χωριό – Διαδικτυακό & anti-covid από το Νομικό Πρόσωπο

Χριστουγεννιάτικο Χωριό – Διαδικτυακό & anti-covid από το Νομικό Πρόσωπο. Για είκοσι πέντε ημέρες από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου θα εκπέμπει καθημερινά και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο. (8:00 έως 00:00)
Διαβάστε περισσότερα

Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα στους Μολάους

Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με συμμετοχή κλόουν στην κεντρική πλατεία Μολάων και σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα  Θεάτρου Χ. Καρυτσιώτη (γυμνάσιο Μολάων) , ώρα  19:00 μ.μ. Διοργάνωση Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας .
Διαβάστε περισσότερα

Καρναβάλι και παιδικό πρόγραμμα στη Νεάπολη

Αποκριάτικο καρναβάλι, έναρξη 11:30 π.μ. Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς στην πλατεία Νεάπολης ,ώρα 13:15 μ.μ. και σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, ώρα  12:15 μ.μ.  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας  με τη συμμετοχή  Πολιτιστικών συλλόγων  Δ.Ε. Βοιών ,  Φιλαρμονικής Δ.Ε. Βοιών , Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και Δημοτικής Κοινότητας Βοιών.
Διαβάστε περισσότερα