ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ

«ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ»ΜΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ! ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΣΗΝΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 9.00 Μ.Μ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙ...
Διαβάστε περισσότερα

Εορταστικό, Αποκριάτικο – Ψυχαγωγικό, Διαδικτυακό πρόγραμμα από το Δήμο Μονεμβασίας

Ο Δήμος Μονεμβασιάς και αυτές τις Αποκριές, ασφαλώς, φρόντισε για εσάς και τα παιδιά σας! Εξασφάλισε την Διασκέδαση και την Ψυχαγωγία σας και την Χαρά των Αποκριάτικων Γιορτών! Ένα Εορταστικό, Αποκριάτικο – Ψυχαγωγικό, Διαδικτυακό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια!   Πατήστε εδώ για το ζωντανό πρόγραμμα!  
Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Χωριό – Διαδικτυακό & anti-covid από το Νομικό Πρόσωπο

Χριστουγεννιάτικο Χωριό – Διαδικτυακό & anti-covid από το Νομικό Πρόσωπο. Για είκοσι πέντε ημέρες από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου θα εκπέμπει καθημερινά και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο. (8:00 έως 00:00)
Διαβάστε περισσότερα

Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα στους Μολάους

Αποκριάτικο παιδικό πρόγραμμα με συμμετοχή κλόουν στην κεντρική πλατεία Μολάων και σε περίπτωση βροχής στην αίθουσα  Θεάτρου Χ. Καρυτσιώτη (γυμνάσιο Μολάων) , ώρα  19:00 μ.μ. Διοργάνωση Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας .
Διαβάστε περισσότερα