ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΜΑΣ
(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ)
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η διεξαγωγή του φετινού μας φεστιβάλ θα εναρμονιστεί πλήρως με τις τελευταίες οδηγίες προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του covid-19.
Η προσέλευση στον χώρο του θεάτρου θα γίνεται από τις 8 μ.μ. και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς (παρακαλούμε να μην εισέλθετε στον χώρο αν νιώθετε αδιαθεσία).
Οι εθελοντές κατά την υποδοχή του κοινού θα έχουν λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, ενώ πριν από κάθε παράσταση θα απολυμαίνονται και θα καθαρίζονται σχολαστικά όλοι οι χώροι διεξαγωγής του φεστιβάλ.
Πριν την είσοδο πρέπει όλοι να απολυμαίνουμε τα χέρια μας με αντισηπτικό που θα υπάρχει σε όλους τους χώρους διεξαγωγής του φεστιβάλ (είσοδο, τουαλέτες κ.λπ.).
Κατά την είσοδο τηρούμε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ μας, ακολουθώντας την ειδική σήμανση και τις οδηγίες των ταξιθετών, οι οποίοι και θα μας οδηγήσουν στις θέσεις μας.
Σε περίπτωση χρησιμοποίησης της τουαλέτας, καθώς και κατά την αποχώρησή μας από τον χώρο μετά το τέλος της βραδιάς, θα πρέπει να φροντίζουμε για την τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου του ενός από τον άλλο και για τη συμμόρφωσή μας προς τις οδηγίες των εθελοντών.
Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και αριθμημένες. Ανά δύο θα υπάρχει ενδιάμεσο κενό. Απαγορεύεται ρητά η μετακίνηση των καθισμάτων, γιατί θα είναι τοποθετημένα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.
Δεν θα υπάρχει διάλειμμα ανάμεσα στις παραστάσεις και κατά το χρονικό διάστημα αλλαγής σκηνικών οι μετακινήσεις των θεατών θα είναι πολύ περιορισμένες και θα γίνονται μόνο για σοβαρό λόγο.
Το κυλικείο δεν θα λειτουργήσει (συνιστούμε να φέρετε μαζί σας μπουκαλάκι νερό).
Μετά το τέλος της παράστασης θα πρέπει να παραμείνουμε στις θέσεις μας και να ακολουθήσουμε για την έξοδό μας τις οδηγίες των ταξιθετών/τριών.
Δεν θα επιτρέπεται η επίσκεψη του κοινού στα καμαρίνια και οι ηθοποιοί δεν θα μπορούν να δεχθούν συγχαρητήρια επί της σκηνής μετά το τέλος της παράστασης.
Ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος και δεν επιτρέπεται να τον υπερβούμε, γι’ αυτό και δεν θα γίνει καμία είσοδος χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική κράτηση. Κρατήσεις γίνονται δεκτές από αύριο, σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωσή μας, ενώ την πρόσκλησή σας θα την παραλαμβάνετε στην είσοδο του θεάτρου (ένα άτομο από την παρέα, για αποφυγή συνωστισμού). Τα τηλέφωνα θα λειτουργούν καθημερινά στις ώρες που έχουν ανακοινωθεί για τη διάθεση πιθανών κενών θέσεων.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας στην τήρηση των οδηγιών! Ας απολαύσουμε, αυτό το τόσο διαφορετικό καλοκαίρι, το πολιτιστικό αγαθό του φεστιβάλ με προσοχή!
Αγαπάμε το Θέατρο – Μένουμε ασφαλείς!