Σάββατο 18/02 :

 • Βελιές: Κατασκευή χαρταετού στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Βελιών, ώρα 16:00 μ.μ.
  Διοργάνωση : Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός σύλλογος Βελιών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας.

Κυριακή 19/02 :

 • Μονεμβασία – Κεντρική πλατεία
  Κυνήγι χαμένου θησαυρού για παιδιά άνω των 6 ετών. Έναρξη 16.00 μ.μ .
  Αποκριάτικη δράση το «Τσίρκο Magic» για παιδιά έως 6 ετών. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ξυλοπόδαρο, ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά κόλπα και φυσικά μπαλονοκατασκευές για όλους!
  Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Μονεμβασίας.
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας

Παρασκευή 24/02:

 • Νεάπολη
  Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για ενήλικες. Έναρξη 18.30 μ.μ. από πλατεία Νεάπολης. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 23 Φεβρουαρίου 12:00 μ.μ στα τηλέφωνα: 6973665057 και 6945189180.
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας και Φιλαρμονική Δ.Ε. Βοιών.

Σάββατο 25/02:

 • Μολάοι: Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στο «πάρκο της χαράς» που θα στηθεί στην πλατεία Δημάκου,(φουσκωτά παιχνίδια, ποδοσφαιράκι ,air hockey,τρίλιζα-λαβύρινθο –πιθηκάκι)με επίβλεψη εμψυχωτών.
  Μουσική σε ρυθμούς αποκριάς θα ακούγεται παντού και η κεφάτη παρέα (δύο ξυλοπόδαροι και τέσσερις φιγούρες μασκότ)θα κάνει πέρασμα στον κεντρικό δρόμο της πόλης σκορπίζοντας κέφι χαρά και χαρτοπόλεμο! Ώρες: 11:00π.μ-14:00 μ.μ
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας.
 • Μονεμβασία – Κάστρο, ώρα 16.00 μ.μ. : Βενετσιάνικη περαντζάδα … μετά μουσικής!
  Μουσικό δρώμενο στο κάστρο της Μονεμβασίας . Η ιστορία του κάστρου μοιάζει με παραμύθι και αυτή η περίοδος του χρόνου μας δίνει την ευκαιρία να το ζήσουμε! Φιλοδοξούμε να ταξιδέψουμε τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες μας, στο πλούσιο παρελθόν της καστροπολιτείας, μετά μουσικής (αλλά και χορού και γεύσης)!Ο μαγικός ήχος της κέλτικης άρπας, της κλασικής κιθάρας, του κόντρα μπάσου και η αέρινη φωνή της Λίνας Ροδοπούλου υπόσχονται αυτό το ονειρικό ταξίδι!
  Διοργάνωση : Σύλλογος Γυναικών «Οι Μονεμβασιώτισσες», Περιφέρεια Πελοποννήσου και Νομικό πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας.

Κυριακή 26/02:

 • Νεάπολη: Αποκριάτικο καρναβάλι, έναρξη 11:30 π.μ.
  Το αγαπημένο ζευγάρι Μίνι και Μίκυ αποφάσισε να γιορτάσει το γάμο τους με καλεσμένους μικρούς και μεγάλους στο ρυθμό της Αποκριάς! Οκτώ φιγούρες μασκότ και τρεις ξυλοπόδαροι θα είναι κοντά μας να σκορπίσουν κέφι και χαρτοπόλεμο χαράς!
  Διοργάνωση: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Βοιών, Πολιτιστικών συλλόγων Δ.Ε. Βοιών, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και της τοπικής Κοινότητας Νεάπολης .
 • Ασωπός: Αποκριάτικο ξεφάντωμα με χορό ,τραγούδια, γαϊτανάκι και χαρτοπόλεμο χαράς στο καρναβάλι του Ασωπού. Η Μίνι και ο Μίκυ συνεχίζουν κι εδώ το γαμήλιο γλέντι τους και σας περιμένουν!
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας και Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Ασωπού.
 • Μονεμβασία κεντρική πλατεία: Φορέστε τη στολή σας, το κέφι σας ,το χαμόγελό σας και ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε για το γάμο της Μίνι και του Μίκυ με το μουσικό σχήμα «ΩΔΗ-ΠΟΡΟΙ»! Θα προσφερθούν μεζέδες και κρασί!
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας.

Καθαρά Δευτέρα 27/02:

 • Βελιές : Μουσική, χορός, σαρακοστιανά εδέσματα και πέταγμα χαρταετού στην θέση Ξερολιά μεταξύ Βελιών και Αγίου Νικολάου. Ώρα 11:00 π.μ.
  Διοργάνωση: Περιφέρεια Πελοποννήσου, Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας και Εξωραϊστικός –Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βελιών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
 • Πούντα Βοιών : Μουσική, χορός, σαρακοστιανά εδέσματα και πέταγμα χαρταετού στην παραλία της Πούντας. Ώρα 11:00 π.μ.
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας και τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου.
 • Νεραντζιώνας  : Μουσική, χορός, σαρακοστιανά εδέσματα και πέταγμα χαρταετού στον Νεραντζιώνα. Ώρα 11:00 π.μ.
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας και Πολιτιστικός Σύλλογος Κάμπου “Ο Νεραντζιώνας”.
 • Πλύτρα : Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, μουσική, χορός, και πέταγμα χαρταετού στην παραλία της Πλύτρας. Ώρα 12:30 μ.μ.
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας και τοπική Κοινότητα Παπαδιανίκων.
 • Αγγελώνα: Μουσική, χορός και σαρακοστιανά εδέσματα γύρω από την παραδοσιακή φουντάρα στην πλατεία της Αγγελώνας. Έναρξη 6:00μ.μ
  Διοργάνωση : Νομικό Πρόσωπο Δήμου Μονεμβασίας και Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγγελώνας.